Galleri

Vårt eget öl


  
 
Våra K-märkta lokaler tillhörde förr Hamburgerbryggeriet som var ett av de första svenska bryggerierna att brygga lageröl, det så kallade Pilsnerölet.
Nu 100 år senare är det äntligen dags att leverera egen pilsner i Bryggarsalen igen! Då bryggeriet tillsammans med Münchenbryggeriet och flera andra bryggerier tillhörde AB Stockholms Bryggerier tyckte vi det var passande att brygga vår öl i just deras bryggeri! Ett lageröl i klassisk sydtysk pilsnerstil med en fin maltsötma som har toner av honung i arom och smak.
En bra öl som passar till en varierad meny men också mycket bra som sällskapsdryck och ihop med lättare ostar.
Humlet är Saaz, Hallertau tradition och Perle som ger blommiga och citrusbetonade smaker och aromer.
Malten är pilsner-, vienna- och münchenermalt där maltsötman balanseras
upp med en lagom beska av en lättsamt örtig och kryddig karaktär.
 

”Det som är speciellt med just den här bryggningen är att det är väldigt klassiska råvaror för just bayersk pilsner, både i val av malt och humle. Ett av de godaste öl jag bryggt!” - Bryggmästare Stefan Risberg
 
Boka in Aftermeeting med era deltagare och passa på att prova vår Ekopilsner eller kom förbi baren när vi har publika evenemang!
« Tillbaka

 Kontakta oss
Vårt hållbarhetsarbete

Ett hållbart förhållningssätt genomsyrar hela vår verksamhet och är en del av vår värdegrund. Vi vill i största möjliga mån bidra till en hållbar framtid genom ett starkt miljötänk och hållbara förhållanden till våra kunder, vår personal och till våra besökare.

Läs mer »

Tillgänglighet i Bryggarsalen

Utifrån de begränsade förutsättningar som finns i ett K-märkt, hundraårigt hus har vi efter bästa förmåga strävat efter att göra våra lokaler så tillgängliga för alla som möjligt.
 

Läs mer »

Vårt eget öl

Våra K-märkta lokaler tillhörde förr Hamburgerbryggeriet som var ett av de första Svenska bryggerierna att brygga lageröl, det så kallade Pilsnerölet. Nu 100 år senare levererar vi vår alldeles egna Bryggarsalens Ekopilsner!
 

Läs mer »


  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se