Galleri

Bli vår kollega!


Bryggarsalens bästa 
Bryggarsalen är konferens-, event- och konsertplatsen vid Odenplan. Nu vill vi förstärka vårt engagerade team med en erfaren projektledare.

Bryggarsalen består av en stor eventlokal som rymmer uppåt 250 sittande gäster för konferens eller middag samt 360 minglande gäster. Vi har även en konferensvåning med 5 mötesrum för mellan 2-50 personer.

Vi är ett engagerat gäng som gör allt för att våra gäster ska trivas hos oss! Vällagad ekologisk mat från vårt eget kök och professionell samt personlig projektledning och service utgör grunden för vårt arbete. Ambitionen är att gästerna ska känna sig helt hemma i våra lokaler. Vi tror att receptet för att lyckas med detta är en extremt välplanerad verksamhet som möjliggör att vi på ett mer avslappnat sätt kan göra det där lilla extra för våra gäster!

Nu söker vi en projektledare för event och konferens. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektledning av fester, event och konferens. Som projektledare hos oss kommer du primärt att ansvara för att projektleda företagsfester, event och bröllop men även konferenser. Då vi är ett litet team är din personlighet och inställning viktigare än din CV.

Vi söker dig med hög service- och kvalitetskänsla som gillar struktur, högt arbetstempo och har ett brinnande intresse för eventplanering. Du är en driven person med fokus på resultat och med en förmåga att skapa delaktighet och arbeta mot uppsatta mål. En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt både internt och externt. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men arbetet kräver även att du kan ta självständiga beslut så därför ser vi att du är handlingskraftig och lösningsorienterad.

Vi ser helst att du…
jobbar eller har jobbat några år på event- eller bokningsbolag eller med projektledning på hotell eller konferensanläggning.
har relevant utbildning eller motsvarande kompetens
har intresse och känsla för ordning och struktur.
är flexibel, noggrann och prestigelös.
har förmåga att möta uppsatta mål, deadlines och viljan att alltid nå bra resultat.
är kommunikativ och social med ett stort sinne för service.
välkomnar utmaningar och är lösningsfokuserad.

Kunskap i bokningssystemet BRP är meriterande.
Har du även intresse för och kunskap i marknadsföring är det ett plus.

I befattningen som projektledare ingår följande:
Projektansvarig för fester och event med allt vad det innebär
Offerter, bekräftelser, planering och visningar.
Optimera och öka merförsäljning
Representera företaget vid mässor, kundevenemang och mot våra samarbetspartners
Fakturering och uppföljning

Med start så snart som möjligt kan vi erbjuda en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstider vanligen vardagar kl. 8-17 men även kvälls- och helgjobb kan förekomma.

Har vi fångat ditt intresse? Vi ser fram emot att få veta vem du är, vad du kan och vill göra och när du kan börja hos oss. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till:
 
Sista ansökningsdag 15 februari 2019. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för hotell- och restaurangpersonal träffat mellan Visita och Unionen.« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss

                        

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se