Galleri

Värdefulla redskap för att minska konferensstressen


Medvetenhet och att vara i nuet – hur ofta är vi egentligen där?
Den digitala utvecklingen gör att vi är mer och mer uppkopplade och får fler intryck att bearbeta. Ingen tid till återhämtning! När det är dags att boka eller gå på konferens ¨mitt i alltihopa¨ kan det vara svårt att varva ner och fokusera på innehållet eller planera konferensen utan stress. Därför har vi tagit fram dessa 7 redskap som vi vill vi tipsa våra kunder om!

1.Bokning – Att boka och planera konferensen kan ibland kännas överväldigande i samband med övriga arbetsuppgifter. Var ute i god tid och ta hjälp av oss på anläggningen med planeringen för en lugnare vardag och mer tid till annat.

2. Miljön - Rätta färgskalor, blommor och växter har en dokumenterat sänkande effekt på kroppens stresshormon kortisol. Många och höga fönster för extra ljusinsläpp och en bra spellista i pauserna för ännu bättre välmående. Vi lägger stor vikt vid att våra konferenslokaler ska ha den rätta känslan för en avkopplande men samtidigt energigivande miljö.

3. Maten - God hälsa vet vi alla är tätt sammankopplat med vad vi äter. Bryggarsalen erbjuder varierad, hemlagad kost med ekologiska och närproducerade råvaror, gärna vegetariskt.

4. Läget - Välj en anläggning med bra kommunikationer och gröna närområden. Till oss är det lätt att ta sig och i närområdet finns trevliga miljöer för exempelvis en ¨Walk the Talk¨ i Vanadisparken. Under promenaden ökar kreativiteten samtidigt som ni får motion!

5. Mobilstopp -
Lägg undan mobilen i vårt ¨mobildagis¨ och minska antalet intryck under dagen så minskar stressnivåerna och du får du ut mer av konferensen.

6. Aktivitet - Boka Mindfulnessinstruktör för er konferens eller möte! Aktiviteten anpassas efter er konferens och gruppstorlek. Vinsterna med Mindfulnessträning ger bland annat bättre fokus, ökad produktivitet, effektivare problemlösning, ökad trivsel, minskad stress och sjukfrånvaro.

7. Glädje - Positiva och glada möter vi dig inför och under konferensen för att sprida energi och välmående! Inga frågor eller önskemål är för stora och vi engagerar oss i att ni ska få en positiv, kreativ, produktiv och rogivande stund hos oss.« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss

Konferens & MötenI k-märkta unika lokaler utöver det vanliga, modern avancerad teknik och hållbar förtäring är Bryggarsalen i Stockholm city det självklara valet för mötesbokaren som letar efter det lilla extra.


Fest & Event

fest på bryggarsalen

När det är dags att hyra festlokal för privat fest, personalfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester i Stockholms city för ca 40-350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva.


Konsert

livescen i Stockhlm

Bryggarsalen är en konsert och eventplats på Odenplan som erbjuder livemusik i en intim, familjär miljö med klubbkänsla, där den unika lokalen förstärker intrycket. Vi har förträfflig akustik och professionell ljud och ljusanläggning för att säkerställa den musikaliska upplevelsen.


Bryggarsalens Ekopilsner


Äntligen här!
Under begränsad tid finns vår alldeles egna öl Bryggarsalens Ekopilsner i baren!

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se