/
Galleri

Whitney Rose

Torsdag 15 augusti 2019
Dörrar: kl. 19.00
Börjar: kl. 20.00
Biljetter: 250kr

  

Whitney Rose är en oefterhärmlig sångare, låtskrivare och artist som nyligen tilldelades Ameripolitan-priset som ‘Honkey Tonk Woman of the Year 2019’. Vi såg senast denna Kanadensiska neo-country-traditionalist på Mosebacketerrassen under Sthlm Americana 2018, när hon inledde festivalen med en bejublad spelning.

Det finns många livsregler som är användbara för oss alla, men för Whitney är det huvudsakligen “Regel 62” som sticker ut. Regeln är kanske allra bäst formulerad i Anonyma Alkoholisters “Fjärde Tradition”, en avhandling om hur man med hjälp av humor och ödmjukhet hittar harmoni i balansen mellan ambition och självmedvetenhet. Truismen som officiellt lyder: ‘Don’t Take Yourself Too Damn Seriously’ är grunden till Whitney Rose’s senaste album ‘Rule 62’.

Med nytt album i antågande är det hög tid för ett nytt besök, och den 15 augusti på Bryggarsalen, är det dags igen!

Biljetter ute nu!

Whitney Rose

Torsdag 15 augusti 2019
Dörrar: kl. 19.00
Börjar: kl. 20.00
Biljetter: 250kr

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus Åkesson

Dela med en vän: