/
Galleri

Whitney Rose

Tisdag 7 september 2021
Dörrar: 19.00
Börjar: 20.00
Biljetter: 250kr + service 

OBS! NYTT DATUM 7 SEPTEMBER 2021!

Kanadensiska, Austin-baserade sångerskan och låtskrivaren Whitney Rose släpper sitt femte studio-album ‘We Still Go to Rodeos’ den 24 April. Albumet är producerat av Paul Koldiere (Radiohead, The Pixies, Uncle Tupelo) och bjuder på tolv spår av Rose typiska retro-roots-jangle rock och är en sound-mässigt naturlig uppföljare på Raul Malo-producerade ‘Rule 62’ från 2017.

En ständigt aktiv live-artist, som när hon inte är ute på vägarna residerar på klassiska Austin-syltan Continental Club har ett stort år framför sig, med festivaler som Stagecoach, Under the Big Sky, SxSW och ett väntat hektiskt turnéschema i övrigt.

Med över 400 spelningar sedan 2016, och utmärkelser som ECMA för ‘Best Country Album’ 2016, och ‘Honky Tonk Female of the Year’ vid Ameripolitan Awards 2019 har hon fått ett internationellt erkännande för sin musik och framförallt live-spelningar. Hon har delat scen med storheter som The Mavericks, Dwight Yokam, Marty Stuart, Jason Isbell, Midland med flera.

Tidigare har vi sett henne i Stockholm på Sthlm Americana 2018 och senast på Bryggarsalen 2019. Den 8 september är hon tillbaka med sitt band, biljetter ute nu!

Whitney Rose

Tisdag 7 september 2021
Dörrar: 19.00
Börjar: 20.00
Biljetter: 250kr + service
« Tillbaka

Dela med en vän: 


 Kontakta Bryggarsalen
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör 

Dela med en vän: 


                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se