/
Galleri

Watkins Family Hour

Onsdag 13 januari 2021
Dörrar: kl. 19.00
Börjar: kl. 20.00
Biljetter: 280kr 
Los Angeles-baserade syskonduon Sean och Sara Watkins som på 90-talet tillsammans utgjorde en del av progressiva bluegrass-bandet Nickel Creek har, sedan 2002 haft en månatlig residens på Largo som gått under namnet Watkins Family Hour. Det har varit en slags varieté där de omfamnat ett brett musikaliskt spektra, samarbetat med otaliga artister - som tex Fiona Apple, Jackson Browne och Dawes - och mellan turnerande haft en scen att kalla hemma.

2015 kom första albumet med projektets namn som avsändare. Det innehöll gästinhopp av flera av deras återkommande samarbetspartners, bland annat Fiona Apple och varieténs husband som består av Benmont Tench (piano), Greg Leisz (pedal steel), Sebastian Steinberg (bas), Don Heffington (trummor). En första turné när, syskonen Watkins tog projektet ut på vägarna i deras huvudsakliga form - kryddat med regionala gäster.

Efter att i fem års tid på varsitt håll spenderat tid med både soloprojekt, som andra konstellationer - Sara Watkins utgör en tredjedel av supergruppen I’m With Her - så kom uppföljaren ‘Brother Sister’ ut våren 2020. Nya albumet innebär också en kursändring då syskonen fokuserat mer på den musikaliska dynamiken mellan dem, och till skillnad från debuten är innehållet även till större degen nytt egenskriven material.

Sara såg vi senast med I’m With Her i maj 2018, på ett utsålt Bryggarsalen i Stockholm. I Januari 2021 kommer hon hit igen, men denna gången tillsammans med sin bror Sean när Watkins Family Hour gör Sverige-debut med två datum.
 
 
Biljetter ute nu!

Watkins Family Hour

Onsdag 13 januari 2021
Dörrar: kl. 19.00
Börjar: kl. 20.00
Biljetter: 280kr
« Tillbaka

Dela med en vän: 


 Kontakta Bryggarsalen
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör 

Dela med en vän: 


                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se