/
Galleri

The Tarantula Waltz - med gäster

Lördag 3 februari 2018 
 
 
The Tarantula Waltz
  med gäster
 
Support: Tallest Man on Earth + Naiivi
 
Dörrar: 19.00 Show: 20.00 
 
Den 3e februari, exakt på dagen ett år efter att 'Blue as in Bliss' gavs ut så får vi bjuda in till denna jubileumsspelning på Bryggarsalen. Ett slags avslut på ett mycket intensivt år, och vi firar med en EXTRA ALLT-uppställning som innehåller prominenta gästinhopp och en urladdning som man absolut inte får missa.

Det kommer bli en kväll att minnas på många sätt.

Markus Svensson, eller The Tarantula Waltz som han heter på scen, har aldrig tagit några genvägar. Första skivan släpptes för 11 år sedan och mycket har hänt sedan dess. 2016 släpptes Ep:n ”Lynx" producerad av bästa vännen Kristian Matsson (The Tallest Man on Earth), vilket också följdes upp med tre Europaturnéer som support till just The Tallest Man on Earth. Markus är en flitig live-artist som genom åren delat scen med många av sina hjältar, inte många andra svenska artister kan t.ex. skryta om att de blivit personligt inbjudna att öppna på en av War on Drugs europaturné.

Senaste albumet och det fjärde i ordningen - ‘Blue is Bliss’ från 2017 är andra skivan som har spelats in med samma skara musiker. Bandet har nu fem år tillsammans i nuvarande form, och utgör en stor del av vad TTW är idag. Live bjuder The Tarantula Waltz på en extrovert och färgsprakande upplevelse som inte lämnar någon oberörd.

Blue as in Bliss har precis som företrädaren ‘Tinder Stick Neck’ (2014) hyllats på bred front. Dessutom är skivan ett av årets bäst säljande Svenska album, så man kan väl säga att det är först nu han fått ett riktigt erkännande i hemlandet. Markus har verkligen hittat hem musikaliskt med sin egen form av hjärtat-utanför-rock där soul, Americana och Heartland-rock inslagen bara sitter så rätt.

8/10 ”En storartad upplevelse" – Sonic Magazine
4/5 ” Fullfjädrad och extrovert” - Po Tidholm, DN
4/5 ”I hans röst bor Bob Dylan" – Aftonbladet
4/5 ”Hans sånger är starkare än någonsin" – Nöjesguiden
4/5 ”Blue As In Bliss är en explosion av känslor och färger" – Jan Gradvall, Di Weeknd
5/6 ”En grym platta!” -Gaffa
4/5 ” Om Håkan söker sällskap på sin rullande åska turné ska han ta med bolagskollegan The Tarantula Waltz”
 
 

The Tarantula Waltz - med gäster

Lördag 3 februari 2018
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss
"Ville bara säga: Så j..a god mat! och vilken spellista ni har fixat! Stället svänger ju redan. Ni är bäst på så många plan. Maja va superlätt att jobba med o så effektiv o hängiven till sitt jobb. Tänk om vi hade en egen klubb här. Vi skulle va bäst i hela Sverige på att ta hand om komiker o publik o leverera så sjukt bra." 
 
MARCUS PALM, KONFERENCIER STAND UP-KVÄLLAR MED LIVE IT 
 Kommande evenemangDela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se