/
Galleri

The Handsome Family

Torsdag 23 april 2020
Dörrar: 19.00
Biljetter: 325kr + service 
The Handsome Family
Biljetter on sale från fredag 1 november 09:00

Alt.country-mördarballad-mästarna som gick från att vara en av Americana-scenens gömda skatter till miljonpublik när hyllade HBO-serien True Detective började använda bandets ‘Far From Any Road’ som sitt ledmotiv. Det oväntade genombrottet ledde definitivt till att fler fick upp ögonen för makarna Sparks, och med den låtskatt de byggt upp är det otroligt välförtjänt!

The Handsome Family har under en närmare 30 år lång karriär skapat några av de vackraste och mest gripande låtarna i den Amerikanska låtskatten där det vardagliga får en aura av mystik. Under 2020 återutges bandets två första album ‘Odessa’ (1994) och ‘Milk and Scissors’ (1996) för första gången på vinyl av Loose Music. Turnén som följer är tänkt att innehålla utvalda pärlor från dessa båda ny-gamla skivor, såväl som nyare material.

Senast vi såg The Handsome Family i Stockholm var på Sthlm Americana 2018, och det är med glädje vi välkomnar dem tillbaka den 23 april för en spelning på Bryggarsalen. Biljetter finns ute från fredag den 1 november klockan 09:00.

The Handsome Family

Torsdag 23 april 2020
Dörrar: 19.00
Biljetter: 325kr + service
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Några kommentarer från gäster på vår Stand up dinner i samarbete med Liveit

”En mycket trevlig kväll med god mat med klass och kvalité på underhållningenTack!”

”Trevligt upplägg och väldigt god mat”

”Riktigt god mat och bra underhållning..”


Dela med en vän: