/
Galleri

Pendragon

Fredag 17 april 2020
Börjar: 20.30Progressive Circus presenterar stolt ett av de allra mest efterfrågade banden, i samarbete med KPM concerts:

PENDRAGON (UK)

Pendragon är en av de främsta banden på dagens progressiva rockscen, under ledning av gitarristen och sångaren Nick Barrett. Rötterna går tillbaka till neo-progens 80-tal där de växte fram bredvid samtida band som Marillion och IQ. Pendragon har hållt progflaggan högt med en katalog av väl mottagna album.

Musiken spänner över många aspekter av progressiv och klassisk rock, med den sedvanliga arsenalen av synthar och gitarrer i kombination med en stark tonvikt på melodi och text. Bandet har konserter planerade över hela Europa 2020 för en promotionturné för deras nya album "Love over Fear". Vi har fått chansen att arrangera deras första svenska konserter på 10 år, i samarbete med KPM concerts:

Fredag 17 April – Bryggarsalen, Stockholm

Pendragon är:
Nick Barrett - gitarr, sång, keyboards
Peter Gee - bas
Clive Nolan - keyboards, sång
Jan-Vincent Velazco - trummor

Pendragon

Fredag 17 april 2020
Börjar: 20.30
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör Kommande evenemang

Tisdag
24
September
2019
Countryside Meetings
Börjar: 11.30 -15.00Fredag
4
Oktober
2019
Marknadsföreningen 100 år

Dela med en vän: