/
Galleri

Pendragon - Inställd

Fredag 17 april 2020
Börjar: 20.30Vi behöver tyvärr meddela att Pendragon-konserten som vi skulle arrangera med KPM Concerts kommer behöva senareläggas till andra datum.

Som du säkert kan gissa, är det på grund av nationella riktlinjer och restriktioner som tagits för att begränsa Coronas skadeverkningar.

Vi tittar just nu på hur vi bäst löser detta för er, och återkommer med vidare information via Facebook, mail och hemsida när vi har det. Under tiden kan du vara trygg i att om du köpt biljett redan kommer den att vara giltig för de nya datumen eller återlösas. Så, fortsätt lyssna på bra musik, tvätta dina händer, stötta banden som verkligen behöver din hjälp i dessa dagar, och var beredd på mer info så småningom.

Allt gott från Progressive Circus och KPM Concerts
 
 
PENDRAGON (UK)

Pendragon är en av de främsta banden på dagens progressiva rockscen, under ledning av gitarristen och sångaren Nick Barrett. Rötterna går tillbaka till neo-progens 80-tal där de växte fram bredvid samtida band som Marillion och IQ. Pendragon har hållt progflaggan högt med en katalog av väl mottagna album.

Musiken spänner över många aspekter av progressiv och klassisk rock, med den sedvanliga arsenalen av synthar och gitarrer i kombination med en stark tonvikt på melodi och text. Bandet har konserter planerade över hela Europa 2020 för en promotionturné för deras nya album "Love over Fear". Vi har fått chansen att arrangera deras första svenska konserter på 10 år, i samarbete med KPM concerts:

Fredag 17 April – Bryggarsalen, Stockholm

Pendragon är:
Nick Barrett - gitarr, sång, keyboards
Peter Gee - bas
Clive Nolan - keyboards, sång
Jan-Vincent Velazco - trummor

Pendragon - Inställd

Fredag 17 april 2020
Börjar: 20.30
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus Åkesson

Dela med en vän: