/
Galleri

Noah Gundersen

Måndag 21 mars 2022ÄNTLIGEN TILLBAKA!    BILJETTSLÄPP 6 OKTOBER KL. 11.     HÄNG PÅ LÅSET!
 
 
Noah Gundersen har skrivit och spelat in musik sedan yngre tonåren, och har via tonårens hardcore och indie rock-band hittat sitt distinkta och genre-överskridande låtskrivande. En serie solo EPs, genombrottet ‘Family’ (2011) inräknat, ledde till slut till den själv-producerade fullängds-debuten ‘Ledges’ (2014) och uppföljaren ‘Carry the Ghost’ året efter. Han har en stadigt växande publik världen över, och du har hört hans musik flitigt använd i TV-serier som ‘Sons of Anarchy’, ‘The Vampire Diaries’, ‘One Tree Hill’ och ‘Nashville’.

Efter att ha precis avslutat senaste turnén i Skandinavien i februari 2020, återfann sig Noah hos en vän i Los Angeles när de första riktiga skalven av oro kring pandemin tog sitt fäste i hemstaden Seattle. Han flyttade ut i skogen till en moss-beklädd stuga vid foten av Mt Baker vid Nooksack floden. Utan wifi, knapp mobilmottagning, vedspis för värme och vatten från en närliggande bäck. Där spenderade han de senaste ett och ett halvt åren med att skriva nya albumet. Han vände sig till dagdrickande, kedjerökande på verandan, långa promenader i skogen, surdegsbakande och facetime-samtal om alltings tillstånd med vänner utspridda runt hela landet, men framförallt - låtskrivande. I tystnaden, fanns det ingenstans att fly undan den krassa verkligheten av vem han var i det vakuumet som uppstod av att inte få spela musik. Det är i det rummet som låtarna till kommande albumet ‘A Pillar of Salt’, kom till. Sånger om minnen, ny och gammal kärlek, att ta sig igenom själv-destruktivism, ångest, avsked, jakten på nyförälskelsens rus.

Gundersen spelade in enkla demos av låtarna på sin telefon och skickade dem till hans mångåriga samarbetspartner, producenten, Andy D. Park (Death Cab for Cutie, Pedro the Lion) som i sin tur började lägga till arrangemang runt dem innan de skickades tillbaka till Noah, och det var så - fram och tillbaka i karantän som det mesta av skivan växt fram. Först senare, när restriktionerna lättat något, så kunde de bjuda in vänner att addera sina avtryck på inspelningarna.

I mars 2022 är han tillbaka för sitt tredje besök i Skandinavien med tre spelningar. Nya singeln ‘Sleepless in Seattle’ från kommande 'A Pillar of Salt’ finns ute nu, och albumet kommer 8 oktober. Noah har gjort sig känd som en otrolig live-musiker, där hjärtat - precis som i hans låtskrivande - alltid är på utsidan.
 
För varje besök han är här så är vi fler på plats, och vi räknar med utsålt denna gången.
Biljetter ute den 6 oktober, 11.00.
Biljettpris 290kr inkl. service 
Dörrar 19.00
 
 
 
 
 

Noah Gundersen

Måndag 21 mars 2022
« Tillbaka

Dela med en vän: 


 Kontakta Bryggarsalen
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör 

Dela med en vän: 
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se