/
Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Mike & The Moonpies - flyttad till 2023

Lördag 15 april 2023Mike and the Moonpies flyttar turnén till 2023 och kommer till Bryggarsalen 15 april 2023. Ni som redan har biljett får information skickat till er. Nya biljetter finns ute nu.   
 
Mike and the Moonpies har gått från att vara Austins favorit-honkey tonk-residenter till att bära Texas-country fanan högt långt bortom hemstaten. Om det så handlar om ren two-step, Western swing, Doug Sahm-doftande kosmisk Americana eller George Strait-ballader så ligger traditionerna perfekt I händerna på Mike and the Moonpies. Från början huserade de på klassiska Austin-syltor som Hole in the Wall, Broken Spoke och inte minst White Horse, innan de under senare år har expanderat sitt turnerade längre och längre ut i världen.
  
För femte studio-albumet ‘Cheap Silver and Solid Country Gold’ tog de sig till Abbey Road. Inspirerade av 60 och 70-talets klassiska “countrypolitan”-crooners som till exempel Glen Campbell tog de även hjälp av London Symphony Orchestra för att addera stråkar till bandets honkey tonk-rötter. Resultatet är ett modernt album som dryper av allt som gjorde de gamla skivorna så tilltalande; skarpt berättande, dynamiskt band och en vilja att gå långt utanför boxen.
 
Det är över tio år sedan bandet började att spela sig till ett rykte som ett mångsidigt danspalats-band med över 300 låtar i katalogen. ‘Cheap Silver and Solid Country Gold’ nickar till dessa rötter genom att inkludera ett par covers med de egna låtarna, vilket också blir ett bevis på hur väl bandets egna kompositioner perfekt passar in med deras hjältar.
 
Nya singeln 'Paycheck to paycheck' lovar mycket gott inför kommande släppet av albumet med samma namn.
 
 
 
DÖRRAR: kl. 19
PÅ SCEN: kl. 20 
BILJETTPRIS: 300kr
 ÅLDER: 18år (13år i målsmans sällskap)

Mike & The Moonpies - flyttad till 2023

Lördag 15 april 2023
« Tillbaka Kontakta BryggarsalenKommande evenemangDela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se