/
Galleri

Jonathan Wilson

Söndag 1 april 2018

  

 
Jonathan Wilson
 
Dörrar: 19.00 
Show: 20.00
 
Den Los Angeles-baserade producenten och musikern Jonathan Wilson är tillbaka. Nya albumet Rare Birds, där han gästas av bland andra Lana Del Rey och Father John Misty, släpps i vår – och den 1 april står han på Bryggarsalens scen i Stockholm.

Jonathan Wilson har skapat sig ett namn som en av musikvärldens mest eftertraktade producenter, en magiker som drar ut det absolut bästa ur de han jobbar med. På meritlistan står produktioner med bland andra Roger Waters, Father John Misty, Conor Oberst och Bonnie ’Prince’ Billy, men samtidigt är Jonathan Wilson själv en framgångsrik soloartist vars studioalbum hyllats av musikpress världen över. Wilsons arbete har ofta setts som en uppdatering av det klassiska Laurel Canyon-soundet – tänk Neil Young, Joni Mitchell, The Eagles, The Byrds etc – men på sitt nya soloalbum, Rare Birds, lämnar Wilson sjuttiotalets Los Angeles bakom sig för en resa mot det brittiska åttiotalet.

Rare Birds släpps genom det brittiska indiebolaget Bella Union (Fleet Foxes, Father John Misty, Beach House etc) och på albumet får Wilson sällskap av bland andra Lana Del Rey, Josh Tillman (aka Father John Misty), Lucius och Laraaji. Samtidigt har han uppdaterat ljudbilden och blandar akustiskt och syntetiskt, ett närmande till det musikaliska universum som bland andra Peter Gabriel och Kate Bush bebor.

Söndagen den 1 april gästar Jonathan Wilson Sverige och Stockholm för ett intimt framträdande på Bryggarsalens scen. Missa inte en av världens just nu mest spännande artister.

Jonathan Wilson

Söndag 1 april 2018

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus ÅkessonKommande evenemangDela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se