/
Galleri

David Ramirez - Med band

Tisdag 28 augusti 2018 
 
David Ramirez 
Dörrar: 19.00 Show: 20.00 
 
David Ramirez fjärde och senaste album 'We're Not Going Anywhere' (sept 2017) är en slags identitets- och protest-skiva mot samtidens socio-politik där Ramirez, med sin egna bakgrund som fond, uttrycker en djup besvikelse över hur hemlandet splittras av rädsla. Albumet inleds med spåret ‘Twins’, som ifrågasätter vad det betyder att vara Amerikan 2017. ‘Twins’ utgår från hans egna minnen av 9/11 när han som 18-åring kände riktigt rädsla för första gången och hur det senaste valet var upphov till att samma känsla kommer tillbaka.

Musikaliskt är ‘We’re Not Going Anywhere’ en steg vidare från det rootsigare soundet på tidigare album, med samma naket personliga berättleser som blivit hans signum. Ramirez besitter en intensitet i berättandet som känns, med en röst som borrar sig in i ryggmärgen för varje stavelse - men det är live han kommer till sin rätt allra bäst. När Ramirez återvände till Skandinavien i vintras så hade publiken dubblats från första besöket 2016 (efter ‘Fables’) och nu är han redan aktuell för sitt tredje besök. Den här gången med fullt band, så gissningsvis är vi än fler den här gången - för har man väl sett honom, så kan man inte missa chansen att uppleva det igen.

David Ramirez - Med band

Tisdag 28 augusti 2018
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus Åkesson

Dela med en vän: