/

Colter Wall

Tisdag 23 januari 2018

  

 
 
Colter Wall
 
Support: The Local Honeys
Dörrar: 19.00
Show: 20.00  
 
 
21-åriga Colter Wall gör vindpinad country som är lika rustik och vacker som hemstaden Saskatchewan’s prärie. Efter släppet av EPn ‘Imaginary Appalachia’ (2016) har branschkollegor, kritiker och den unga neo-outlaw-countryscenen snackat sig varma om Colters sensationella begåvning. Han har redan bland annat öppnat för Lucinda Williamspå Ryman Auditorium, turnerat med Margo Price och blivit kallad ‘bästa låtskrivaren på 20 år’ av Steve Earle. Singeln ’Sleeping on the Blacktop’ som även återfinns på soundtracket till hyllade filmen ‘Hell and High Water’ med Jeff Bridges, har redan samlat på sig över 3,000,000 lyssningar på Spotify.
Grammyvinnande superproducenten Dave Cobb (Sturgill Simpson, Chris Stapleton, Jason Isbell, osv) har stått för produktionen av det självbetitlade debutalbumet som gavs ut i maj i år. Ett album där Colters karakteristiska country-baryton förmedlar välskrivna historier och tidlösa melodier som alla är blivande folkcountry-klassiker.
Hans turnéer på den Amerikanska kontinenten är helt slutsålda i princip överallt, och I januari så ser vi Colter Wall i Stockholm för första gången. Missa det inte.


Spotify: Colter Wall
 
 
 
 
 

Colter Wall

Tisdag 23 januari 2018

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss
"Ville bara säga: Så j..a god mat! och vilken spellista ni har fixat! Stället svänger ju redan. Ni är bäst på så många plan. Maja va superlätt att jobba med o så effektiv o hängiven till sitt jobb. Tänk om vi hade en egen klubb här. Vi skulle va bäst i hela Sverige på att ta hand om komiker o publik o leverera så sjukt bra." 
 
MARCUS PALM, KONFERENCIER STAND UP-KVÄLLAR MED LIVE IT 
 Kommande evenemangDela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se