/
Galleri

Brent Cobb

Tisdag 18 september 2018 

 
Brent Cobb
  
Dörrar: 19.00 Show från: 20.00
 
Georgiasonen Brent Cobb har på kort tid blivit en av den unga Nashvillescenens mest uppskattade och respekterade neo-country-outlaws. Både som låtskrivare och artist. Genombrottet kom härom året med hyllade platta ”Shine on Rainy Day”, inspelad av kusinen och mästerproducenten Dave Cobb - som på senare år vunnit mängder av americana och country-Grammys för sitt arbete med artister som Chris Stapleton, Sturgill Simpson, Jason Isbell, Lindi Ortega och Anderson East.

Brent Cobb har ett tillbakalutat tilltal som osar småstadsliv, arbetarklassmentalitet och god grannsämja. Hans sydstatsamericana är präglad av country och sydstatsrock hörd över gamla radios, på slitna vägrenshonkeytonks eller på efter-BBQ-bakgrådsjams.

Kusinerna Cobb samarbetar återigen på nya årets uppföljare ”Providence Canyon”, ett album lika självklart, enkelt och ödmjukt självsäkert som en småstadsgrabb som trygg med sin begåvning har hittat sin plats i tillvaron. En sann southern gentleman, med en rebells hjärta, glimten-i-ögat-humor och sydstatsdialekt.

”Providence Canyon” har redan hyllats av Rolling Stone (4/5) och American Songwriter, han har även turnerat med storheter som Chris Stapleton och Miranda Lambert. I höst kommer han tillbaka till Skandinavien och gör på nytt ett besök i Stockholm med sitt band.

Spotify: Brent Cobb


Brent Cobb

Tisdag 18 september 2018
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus ÅkessonKommande evenemangDela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se