/
Galleri

Brent Cobb

Tisdag 18 september 2018

  

 
Brent Cobb
  
Dörrar: 19.00 Show från: 20.00
 
Georgiasonen Brent Cobb har på kort tid blivit en av den unga Nashvillescenens mest uppskattade och respekterade neo-country-outlaws. Både som låtskrivare och artist. Genombrottet kom härom året med hyllade platta ”Shine on Rainy Day”, inspelad av kusinen och mästerproducenten Dave Cobb - som på senare år vunnit mängder av americana och country-Grammys för sitt arbete med artister som Chris Stapleton, Sturgill Simpson, Jason Isbell, Lindi Ortega och Anderson East.

Brent Cobb har ett tillbakalutat tilltal som osar småstadsliv, arbetarklassmentalitet och god grannsämja. Hans sydstatsamericana är präglad av country och sydstatsrock hörd över gamla radios, på slitna vägrenshonkeytonks eller på efter-BBQ-bakgrådsjams.

Kusinerna Cobb samarbetar återigen på nya årets uppföljare ”Providence Canyon”, ett album lika självklart, enkelt och ödmjukt självsäkert som en småstadsgrabb som trygg med sin begåvning har hittat sin plats i tillvaron. En sann southern gentleman, med en rebells hjärta, glimten-i-ögat-humor och sydstatsdialekt.

”Providence Canyon” har redan hyllats av Rolling Stone (4/5) och American Songwriter, han har även turnerat med storheter som Chris Stapleton och Miranda Lambert. I höst kommer han tillbaka till Skandinavien och gör på nytt ett besök i Stockholm med sitt band.

Spotify: Brent Cobb


Brent Cobb

Tisdag 18 september 2018

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör 

Dela med en vän: