/
Galleri

Aoife O’Donovan

Tisdag 19 maj 2020
Dörrar: 19.00
Börjar: 20.00
Biljetter: 280 kr + serviceBiljettsläpp fredag 20/12 kl 10.00
 
Amerikansk-Irländska sångerskan och låtskrivaren Aoife O’Donovan kommer till Stockholm och Bryggarsalen med en strängkvartett för en intim konsert.
Med sin lätta, luftiga stämma låter det ofta som att O’Donovan sjunger enbart för dig, och hennes musik drar med dig in. Tack vare sin unika röst och skickliga låtskrivande har hon blivit en av de mest eftersökta artisterna för samarbeten, i ett brett spektra av genres. Det senaste exemplet - I’m With Her - bandet hon bildat tillsammans med Sara Watkins och Sarah Jarosz, som för övrigt sålde ut Bryggarsalen med bred marginal våren 2018. Deras debutalbum ‘See You Around’ som kom ut februari 2018 hyllades av en enad kritiker-kår.
Som soloartist har O’Donovan släppt två studio-album: country-doftande debutalbumet ‘Fossils’ (2013) och spännande ’In the Magic Hour’ (2016). Hon är en del av sträng-bandet Crooked Still, en tredjedel av trion Sometimes Why och sjunger på Yo-Yo Ma, Stuart Duncan, Edgar Meyer och Chris Thile’s Grammy-vinnande album ‘The Goat Rodeo Sessions’. Hon har samarbetat med Alison Krauss, jazz-trumpetaren Dave Douglas och är en av medlemmarna i live-radioshowen ‘Live From Here’s husband.
 
Välkomna! 

Aoife O’Donovan

Tisdag 19 maj 2020
Dörrar: 19.00
Börjar: 20.00
Biljetter: 280 kr + service
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus Åkesson

Dela med en vän: