/
Galleri

ACT - Wedding Special

Lördag 1 juni 2019

  

 
 
A.C.T - Wedding special

A.C.T kommer tillbaka till Bryggarsalen, denna gång för ett bröllop!

Lördag den 1/6, 2019, kommer Alexander och Therese att gifta sig i Bryggarsalen. Passionen för progressiv rock har alltid varit en viktig ingrediens i vårt förhållande. A.C.T har blivit våra husgudar och vi har fått möjligheten att uppleva flera av deras magiska framträden genom åren.

Idén om att få A.C.T att spela på vårt bröllop föddes i samband med släppet av bandets livealbum Trifles and Pandemonium och nu har drömmen äntligen blivit verklighet!

Det skulle vara synd att inte låta bandets tappra fanskara få möjlighet att se A.C.T på bandets sedvanliga scen här i Stockholm, speciellt med tanke på hur sällan de besöker huvudstaden. Vår förhoppning är att alla som vill, ska få möjlighet att uppleva bandets framträdande tillsammans med oss.

Därför hoppas vi att ni kommer och firar vår stora dag med oss! Notera att detta inte kommer att vara en formell tillställning. Bröllopet sker i Bryggarsalen på eftermiddagen och avslutas på kvällen med A.C.T.

Köp dina biljetter och njut av konserten tillsammans med oss!

Bandet: Herman Saming, Ola Andersson, Jerry Sahlin, Peter Asp, Thomas Lejon


Insläpp: 20:30 Show: 21:00

Pris per biljett: 250kr

Inget förband

ACT - Wedding Special

Lördag 1 juni 2019

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta Bryggarsalen
Jag vill bara tacka för en fantastisk kväll hos er 30/4. Utöver att få se och höra det fantastiska bandet så överträffades mina höga förväntningar med råge. Maten var HELT fantastisk och kändes mycket genomtänkt och välkomponerad. Jättefint också med hela lokalen och placeringen av bordet, och trevlig personal med bra service. Trevliga ölsorter. Om bandet återkommer till Stockholm hoppas jag att ni får även den bokningen.

6 stjärnor av 5 möjliga! =)

Med vänlig hälsning,
Magnus Åkesson

Dela med en vän: