Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Vår kvalitetssäkring

Vi är utvalda av Svenska möten
På Bryggarsalen får du bättre kvalitet på dina möten och event. Vi har valt att vara medlemmar och samarbeta med de bästa företagen och leverantörerna för att säkerställa kvalitén för våra kunder som är hos oss för konferens, event och konsert. Vi är utvalda av Svenska Möten.

På Bryggarsalen har vi valt att samarbeta med de bästa företagen och leverantörerna för att säkra kvalitén för våra kunder som är hos oss för konferens, event och konsert. Ett väl genomfört evenemang uppnås enligt oss när allt samklingar, från väl utvalda mat- och dryckesproducenter som levererar de absolut bästa råvarorna till smidiga tekniska lösningar och en god personalrekrytering för bästa möjliga bemötande. Alla delar spelar en viktig roll i att få deltagare och gäster att lämna oss med ett leende på läpparna!
 
 
Svenska Möten
Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. 
Att Bryggarsalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! 
Svenska Möten är en medlemsorganisation med sammanlagt ca 130 utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Läs mer om Svenska Möten.
 
Vi är utvalda av Svenska möten
  
Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.
  
 
 
Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning och certifierad enligt Svanens hårda krav Läs mer om vår Svanencertifiering och vårt hållbarhetsarbete.
 
 
Ett medlemskap i IACC (International Association of Conference Centers) innebär tillgång till en global organisation för att nätverka, utbyta erfarenheter och ta del av nya trender. Organisationen har ca 385 medlemmar över hela världen och drygt 20 i Sverige, vilket gör Sverige till ett av de största medlemsländerna. Läs mer om IACC.
 
 
 
Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa- marknaden i Sverige och Norge. Nores kräver att alla leverantörer och eventuella underleverantörer har en aktiv miljöprofil. Nores miljöprofil innebär bland annat ett löpande arbete för att minska avfallsmängden, luftföroreningarna, energiförbrukningen och vattenförbrukningen. Läs mer om Nores.
 
Vi är medlemmar i Visita som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv. Läs mer om Visita.
   
 
Våra Samarbetspartners:
Vi erbjuder fördelaktiga villkor och smidiga lösningar i samarbete med flera närbelägna hotell och olika aktivitetsarrangörer. 
        


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se