Galleri

Bryggarsalen idag


brygghuset bryggarsalen
Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Man bildade Hamburgerbryggeriet AB i syfte att inom ramarna för verksamhetens värderingar erbjuda Bryggarsalen som en unik mötesplats för konferenser, fester, konserter, kort sagt alla typer av möten och tillfällen för människor att samlas.

Vällagad ekologisk mat lagas från grunden i vårt eget kök där köksmästaren med sin kunskap och kärlek till hantverket satt sin egen prägel på vår uppskattade mat, något han själv kommenterar såhär:

”Jag vill laga mat med en genuin och rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat. Samspelet mellan råvaror av toppkvalitet som tillagas med känsla och kärlek och kombineras med ett gott vin, ger för mig den ultimata måltiden. Jag lagar hellre långkok än filé och koncentrerar mig mer på smak än på häftiga upplägg, givetvis framförallt med ekologiska närproducerade råvaror.”

Till den goda maten serverar vi allt från ekologiska juicer vid lunchen, till ekologiska viner eller öl från svenska microbryggerier, kanske vill du prova på en ölprovning i en genuin miljö, vid minglet eller middagen?

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss.

Service och omtanke genomströmmar allt vi gör, från bemötandet när du vill boka, till uppfyllelsen av önskemålen för ditt arrangemang och givetvis själva genomförandet ända fram till du lämnar och vi får hälsa dig välkommen tillbaka.« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss

Historik

Bryggarsalen - ett gammalt pilsnerbryggeriDet ursprungliga Hamburgerbryggeriet, som på den tiden hade sin verksamhet i hela kvarteret, har anor från slutet av 1800-talet. Man var pionjärer inom ölbryggningen i Sverige, då man som ett av de första bryggerierna började brygga lageröl, det s.k. pilsnerölet. Öltypen blev som bekant en stor succé bland oss svenskar, vilket gjorde att bryggeriet snabbt expanderade. 
Läs mer »

Tillgänglighet i Bryggarsalen

tillgänglighet på BryggarsalenUtifrån de begränsade förutsättningar som finns i ett K-märkt, hundraårigt hus har vi efter bästa förmåga strävat efter att göra våra lokaler så tillgängliga för alla som möjligt.
Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se