Teknik


                 


 
Ladda ner Bryggarsalens Tekniktjänster
 
Vi har de tekniska förutsättningarna för lyckade framföranden som går fram till publiken, från den enskilda föreläsaren till paneldebatten om upp till 6 personer. I Bryggarsalen rekommenderar vi mikrofon så att samtliga ord når fram även till dem som sitter längst ifrån eller har begränsad hörsel.
 
Bryggarsalen har i samband med renoveringen 2009-2010 genomgått en omfattande upprustning för att uppnå de ljudmässigt bästa förutsättningarna. Taket, samt de delar av väggarna som saknar kakel har utrustats med ljudabsorberande material i syfte att säkerställa förträfflig akustik, vilket gjorts med gott resultat, något som våra gäster ofta förvånat påpekar. Kakelklädda väggar och kala ytor har ju normalt en förmåga att framkalla ekon och en ihålig och lite burkig ljudbild, något som helt saknas hos oss.

I Bryggarsalen finns, förutom den teknik som nämns nedan, en modern och påkostad professionell ljudanläggning som uppdaterades 2019 samt en ljusrigg med tillhörande ljusbord vilka kräver professionella utövare.
 
Våra tekniker är så kallade konferens-tekniker, det innebär att de är där för dig, alla är handplockade för att hålla hög standard inom både service, kundbemötande och teknisk kompetens.
De ser till att headsets/handmikrofoner är installerade korrekt så att det låter bra i lokalen, de ser till att era presentationer kommer på plats, att era datorer fungerar och de löser problemen snabbt och effektivt när teknik-strulet är framme. De ger förutsättningen för att talare kan känna sig lugna och omhändertagna vilket ger ert arrangemang ett proffsigt intryck.

 Bokningsförfrågan

Läs mer  »

Bryggarsalen

Antal personer: 360
                 

Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan på halva höjden rymmer upp till ca 220 sittande gäster och max 360 i mingel. 
Läs mer  »

Mässor & Utställningar

Antal personer: 360
                 
Bryggarsalen är den flexibla anläggningen för din mässa eller utställning när intentionen är att den ska vara ändamålsenlig, professionell och givetvis säkerställa målsättning och syfte.
 
Läs mer  »

Teknik

                 
 
professionell konferensutrustning Vi har de tekniska förutsättningarna för lyckade framföranden som går fram till publiken, från den enskilda föreläsaren till paneldebatten om upp till 6 personer.
 

Till Brygghyllans lokaler »  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se