Våra lokaler


Vi erbjuder flexibla konferenslokaler och möteslokaler för såväl små som stora grupper. Oavsett om ni planerar en konferens för 10–250 personer eller om ni behöver mingla med upp till 350 gäster så har vi lösningen. Våra stora salar har generös takhöjd, svängda marmortrappor, stora vackra fönster som ger ljus, rymd och atmosfär. De ligger också i direkt anslutning till varandra och ni har möjlighet att exklusivt förfoga över hela anläggningen!

Våra mindre salar hittar ni på Brygghyllan, vår konferensvåning högst upp i huset som en gång tillhörde det anrika Hamburgerbryggeriet. Här hittar ni 5 st nyrenoverade mötesrum för mellan 2–50 personer och vår mysiga lounge Vörtpannan där för-och eftermiddagsfika samt lunch serveras. Lokalerna passar givetvis också som grupprum till den stora Bryggarsalen.

Wifi, whiteboard och nya projektorer finns i samtliga lokaler med toppmodern bildöverföring och ännu bättre ljudkvalité än tidigare! All fokus på föreläsningen och budskapet när du konfererar hos oss! Läs mer om att mötas på Bryggarsalen. 
 
Vi följer noga utvecklingen och FHM:s rekommendationer och anpassar mötesupplägg, lokaler samt möbleringar med avstånd efter rådande läge. Vi skräddarsyr varje dag för bästa logistik och har du frågor eller funderingar kring ert event är du välkommen att kontakta oss!
 
 

Kontakta oss »Bryggarsalen »


För dig som bokar större möten, konferenser och mässor från 50 personer och uppåt passar Bryggarsalen med tillhörande entresolplan utmärkt. Hyr Bryggarsalen exklusivt och förfoga över upp till 300kvm.


Brygghyllan »


För dig som bokar mindre möten och vill hyra konferensrum för mellan 2 och 50 personer. De trevliga och inspirerande lokalerna på vår konferensvåning Brygghyllan passar perfekt för utbildning, arbete och möte. 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se