Galleri

 

Livestudio - Nå era deltagare digitalt!


Alla fysiska möten påverkas av rese- och mötesbegränsningar samt FHM:s råd om social distansering. Behovet av effektiv kommunikation och
utbildning är dock viktigare än någonsin, både internt och externt. Därför satsar Bryggarsalen på att erbjuda en digitala plattform för livestreaming av föreläsningar och utbildningar från vår helt nya studio.

Tillsammans med vår samarbetspartner Alltidmedia erbjuder vi på Bryggarsalen en helhetslösning med inspelning och live-streaming från vår webbTV-studio vid Odenplan i centrala Stockholm. Studion har vi byggt i vår största och vackraste lokal Bryggarsalen med allt man kan tänkas önska i teknik och dekor. Vi erbjuder en helt exklusiv miljö där du som kund på plats har tillgång till stora ytor och servas av en liten personalstyrka, som givetvis strikt följer FHM:s rekommendationer mot smittspridning. Vi jobbar alltid med hygien i fokus och desinficerar ytor och teknik dagligen. Det finns även tillgång till fri parkering med direkt ingång till inspelningsplatsen - alltså en helt trygg miljö för din sändning!
 

 
I vårt grundpaket för livestreaming ingår den tekniska utrustning som vi tycker krävs för ett proffsig livesänt event, personal, lokal och fika för talare. Självklart finns även en tekniker på plats under hela sändningen så att ni enbart kan fokusera på att göra er grej.

Grundpaket just nu 18 000: - ex. moms
Priset gäller för halvdag 4 tim. (8–12 alt 13–17)

Tveka inte att fråga, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion!
 
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
Hälsa nu André och gänget att våra vägledare är översvallande i sin utvärdering av dagen. Maten får högsta betyg och hantering av specialkost mm
En av dem skriver så här:
Upplevde också personalen på Bryggarsalen som både professionella och
generösa. Fika och mat var god:) Stort Tack;

Ta åt er – vi är också supernöjda här på UHR

Hälsningar

Birgitta Svensson
Universitets- och högskolerådet

Våra lokaler


Vi erbjuder flexibla konferenslokaler och möteslokaler för såväl små som stora grupper. Oavsett om ni planerar en konferens för 10–250 personer eller om ni behöver mingla med upp till 360 gäster så har vi lösningen. Wifi, whiteboard och nya moderna projektorer finns i samtliga lokaler.

Läs mer »

Livestudio

Bryggarsalens livestudio är uppsatt i vår största lokal med ca 300 m² yta att disponera.

Läs mer »

Mat & Dryck

ekologisk konferenslunch
När ni bokar er konferens hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att gästerna kommer att få avnjuta riktigt välsmakande måltider, oavsett om det handlar om frukost, lunch, fika eller en avslutande middag.
Läs mer »

Aktiviteter

ölprovning bryggarsalenBryggarsalen hjälper gärna till med att förgylla ditt möte eller ditt event med en trevlig aktivitet. Vi ordnar t.ex. gärna vinprovning eller ölprovning med öl från svenska microbryggerier, kryddat med lite historik om bryggeriets glansdagar fram till idag.
Läs mer »

Filminspelningar


 Letar ni efter en unik lokal men många möjligheter för er filminspelning

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se