Galleri

Digitala möten & LivestudioBehöver ni en digital plattform för livestreaming av föreläsningar och utbildningar? Bryggarsalen erbjuder helhetslösningar med allt från mindre Webbinarium till större tv-produktioner! Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser.

Behovet av effektiv kommunikation och utbildning är viktigare än någonsin, både internt och externt. Här på Bryggarsalen finns helt exklusiva miljöer där du som kund på plats har tillgång till stora ytor och servas av en liten personalstyrka, som givetvis strikt följer FHM:s rekommendationer mot smittspridning. 
 
I Bryggarsalens lokaler har vi byggt upp flera olika miljöer anpassade för alla typer av digitala event. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi färdigställt fyra paket med allt från enklare digital utbildning till mer avancerade Tv-produktioner.

Våra paket heter precis vad de är: WEBINAR, DIGITAL KONFERENS, INERAKTIVT HYBRIDEVENT och TV-SÄNDNING.

WEBINAR
Om ni har behov av att producera en teknikerassisterad digital utbildning eller inspelning av den informationen som ni vill dela digitalt, så kan paketet WEBINAR vara rätt val för er! Passar för enklare kurser och mindre föredrag. Rätt konferenslokal för denna lösning är någon av
våra mindre möteslokaler på vår konferensvåning Brygghyllan.

DIGITAL KONFERENS

Paketet DIGITAL KONFERENS passar för event med ett typiskt scenprogram för såväl fysiska som digitala gästtalare och är en mer avancerad produktion än paketet WEBINAR. Paketet är skräddarsytt för att passa i vår permanent uppbyggda studio i vår lokal Bryggmästaren om 100m2.

INTERAKTIVT HYBRIDEVENT
Kräver ert event en teknisk lösning som efterliknar en mindre Tv-produktion så är vårt paket INTERAKTIVT HYBRIDEVENT det ni söker. Paketet passar en produktion som kanske har fler talare samtidigt, gäster i studion, grafiska inslag, samt högre krav på grad av interaktivitet med externa gäster och deltagare. Vidare tillförs ytterligare kvalitet på produktionen genom bland annat mer avancerad ljussättning, extra LED-skärmar och rörlig grafik på skärmar.
Paketet går att genomföra i såväl vår permanenta studio i Bryggmästaren som i vår stora Bryggarsal beroende på hur många deltagare som deltar på plats.

TV-SÄNDNING
Det här paketet möjliggör en professionell digital Tv-produktion med fullt teknikerteam på plats. Här skräddarsys ert event från start för att kunna möta de höga förväntningar som efterfrågas på estetiken och produktionen i dessa sändningar. Paketet TV-SÄNDNING passar enbart i vår stora lokal Bryggarsalen.
 
Ladda ner produktbladet för digitala möten här för mer
teknisk specifikation och priser >
 
 
Tveka inte att fråga oss, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion! Kontakta oss för mer information, teknisk specifikation om de olika paketen samt priser. 
 
 5 saker att tänka på vid digitala möten »
 

Kontakta oss »
« Tillbaka

 Bokningsförfrågan


Tack så jättemycket för dessa två dagar!

Vi har känt oss trygga och ni skötte er alldeles utmärkt, det var snabb service och er personal var snabba med att hålla rent med desinfektion och städa undan.

Insight Event nov 2020Våra lokaler


Vi erbjuder flexibla konferenslokaler och möteslokaler för såväl små som stora grupper. Oavsett om ni planerar en konferens för 10–250 personer eller om ni behöver mingla med upp till 360 gäster så har vi lösningen. Wifi, whiteboard och nya moderna projektorer finns i samtliga lokaler.

Läs mer »

Digital årsstämma

 
Är det dags för årsstämma men ni är osäkra på var ni ska vara i år? Oroa er inte. Vi på Bryggarsalen har flertalet lokaler och digitala lösningar som kan anpassas för just er stämma. 
 

Läs mer »

Statliga ramavtal

Får ni använda det statliga ramavtalet för konferenser? Perfekt, då kan ni konferera på Bryggarsalen till förmånliga priser.
 

Läs mer »

Mat & Dryck

ekologisk konferenslunch
När ni bokar er konferens hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att gästerna kommer att få avnjuta riktigt välsmakande måltider, oavsett om det handlar om frukost, lunch, fika eller en avslutande middag.
Läs mer »

Aktiviteter

ölprovning bryggarsalen
 
Vi hjälper gärna till med att förgylla ditt möte eller ditt event med en aktivitet. 

Läs mer »

Filminspelningar

Filminspelning
 Letar ni efter en unik lokal men många möjligheter för er filminspelning

Läs mer »


  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se