Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Digitala möten & Livestudio

Bryggarsalen har flera olika studios anpassade till olika behov och upplägg. I vår stora lokal Bryggarsalen finns ca 300 m² yta att disponera. Boka en digital visning här »

Behovet av effektiv kommunikation och utbildning är viktigare än någonsin, både internt och externt. Här på Bryggarsalen finns helt exklusiva miljöer där du som kund på plats har tillgång till stora ytor och servas av en liten personalstyrka, som givetvis strikt följer FHM:s rekommendationer mot smittspridning. 
 
Behöver ni en digital plattform för livestreaming av föreläsningar och utbildningar? Bryggarsalen erbjuder helhetslösningar med allt från mindre Webbinarium till större tv-produktioner! Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser.
 
I Bryggarsalens lokaler har vi byggt upp flera olika miljöer anpassade för alla typer av digitala event. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi färdigställt fyra paket med allt från enklare digital utbildning till mer avancerade Tv-produktioner.

Våra paket heter precis vad de är: WEBINAR, LIVESTREAMNING, DIGITAL KONFERENS, INERAKTIVT HYBRIDEVENT och TV-SÄNDNING.

WEBINAR
Om ni har behov av att producera en teknikerassisterad digital utbildning eller inspelning av den informationen som ni vill dela digitalt, så kan paketet WEBINAR vara rätt val för er! Passar för enklare kurser och mindre föredrag. Rätt konferenslokal för denna lösning är någon av
våra mindre möteslokaler på vår konferensvåning Brygghyllan.
 
LIVESTREAMING
Passar dagkonferenser som önskar dela föreläsningar med deltagare som ej närvarar fysiskt. Envägskommunikation utan interaktion. 

DIGITAL KONFERENS

Paketet DIGITAL KONFERENS passar för event med ett typiskt scenprogram för såväl fysiska som digitala gästtalare och är en mer avancerad produktion än paketet WEBINAR. Paketet är skräddarsytt för att passa i vår permanent uppbyggda studio i vår lokal Bryggmästaren om 100m2.

INTERAKTIVT HYBRIDEVENT
Kräver ert event en teknisk lösning som efterliknar en mindre Tv-produktion så är vårt paket INTERAKTIVT HYBRIDEVENT det ni söker. Paketet passar en produktion som kanske har fler talare samtidigt, gäster i studion, grafiska inslag, samt högre krav på grad av interaktivitet med externa gäster och deltagare. Vidare tillförs ytterligare kvalitet på produktionen genom bland annat mer avancerad ljussättning, extra LED-skärmar och rörlig grafik på skärmar.
Paketet går att genomföra i såväl vår permanenta studio i Bryggmästaren som i vår stora Bryggarsal beroende på hur många deltagare som deltar på plats.

TV-SÄNDNING
Det här paketet möjliggör en professionell digital Tv-produktion med fullt teknikerteam på plats. Här skräddarsys ert event från start för att kunna möta de höga förväntningar som efterfrågas på estetiken och produktionen i dessa sändningar. Paketet TV-SÄNDNING passar enbart i vår stora lokal Bryggarsalen.
 
 
Tveka inte att fråga oss, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion! Kontakta oss för mer information, teknisk specifikation om de olika paketen samt priser. 
 
 


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se