Galleri

5 tips på hur du kan bemöta dina deltagare på bästa sätt!

1. Tydlig information innan om var kursen ska hållas och om vad den kommer att innehålla. Hitta till Bryggarsalen »

2. Ankomstkaffe, vem gillar inte en kopp kaffe direkt på morgonen för att kicka igång dagen?

3. Breakout! Flera långa föreläsningar? Planera in en Breakout under dagen där deltagarna får röra på sig och får tillbaka energi. Vi kan hjälpa er med att boka aktivitet eller ge andra förslag som passar just ert upplägg!
 
4. Visa att ni är engagerade i miljö och hållbarhet genom att tex välja vegetarisk meny och/eller pappersfria lösningar under dagen!
 
5. Dokumentera och gör föreläsningen tillgängligt för fler exempelvis med en livestreaming länk uppladdad på er hemsida.

 

X    

Konferens & möten i k-märkta lokaler mitt i Stockholm City

I unika lokaler utöver det vanliga och modern, avancerad teknik är Bryggarsalen i Stockholm city det självklara valet för konferensbokaren som letar efter det lilla extra. Det unika hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande takhöjd ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär och erbjuder en stimulerande miljö med historiska vingslag för en mångfald givande möten.

Vi tar med oss den storslagna känslan in i vår rustika matlagning som består av utsökta och helst närproducerade ekologiska råvaror som omsorgsfullt tillagas från grunden i vårt eget kök; allt ifrån matbrödet vid förmiddagens kaffepaus till plockmaten vid det avslutande minglet.

Service är Bryggarsalens ledstjärna. Varje kund är unik med unika önskemål och ska behandlas därefter. För oss är ingenting omöjligt så länge det är genomförbart och genomföranden är vi omvittnat duktiga på.
Vill du överraska dina mötesdeltagare med något utöver det vanliga är du varmt välkommen att hyra konferenslokal hos oss i Bryggarsalen!
 
 

Läs mer »
Kontakta oss »« Tillbaka

Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se