Galleri

Namngivningsceremoni / Minnesstund


Hos Bryggarsalen är ditt viktiga arrangemang i trygga händer. Vi erbjuder två olika vackra och ljusa lokaler med högt i tak, förtäring från eget kök och vår trevliga personal tar hand om förberedelserna såväl som disken.
Välj något av våra färdiga paket nedan eller kontakta oss om du har egna önskemål.
Ceremonipaket
  • Snittar & Bubbel (3 snittar per person, 1 glas mousserande vin) kaffe/te och kaka 490 kr per person
  • Wrap & alkoholfri öl/cider, kaffe/te och bakverk 450 kr person
  • Mingeltallrik & alkoholfri öl/cider, kaffe/te och kaka 450 kr per person
  • Kaffe/te och hembakt bakverk samt liten kaka 350 kr per person
Vin, öl, mousserande vin kan debiteras efter åtgång om så önskas.
Tillägg för de yngre barnen: wrap, äppeljuice 75 kr per barn. 
Serveringsavgift vid medtagen tårta 40 kr per person.
Godis i papper 29 kr per person
Hembakade Cupcakes 55 kr per person
Läsk & mineralvatten 29 kr

Vi dukar med vita linnedukar & linneservetter och som sig bör är det bordsservering. Ta gärna med egen dekor så som blommor, ballonger och övrigt som förgyller just er stund. Paketen inkluderar lokalhyra för en eftermiddag i någon av våra vackra lokaler Vörtpannan eller Bryggmästaren och är inklusive moms. Paketen avser minimum 30 personer (exkl.barn)


Kontakta oss på info@bryggarsalen.se eller ring oss på 08-555 352 02 för mer information. 

  
 
 

Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
FÖRETAGSFEST NOVEMBER 2015
 
Stort tack för igår! Vi hade en mycket trevlig kväll med väldigt god mat och dryck. Allt fungerade väldigt smidigt och kommunikationen med er på plats fungerade väldigt bra. Hälsa gärna Hanna och personalen och tacka för en mycket trevlig kväll med professionell service igår. Vi kände oss väl omhändertagna, tack!

MARIE DOLK PERSSON
STOCKHOLMS BYGGMÄSTAREFÖRENING
SVERIGES BYGGINDUSTRIER (BI) ÖST


Jul på Bryggarsalen

Boka årets julfest på Bryggarsalen!
Istället för traditionellt julbord erbjuder vi en julinspirerad trerättersmeny som serveras direkt vid bordet. I vacker historisk miljö kan ni lugnt ägna er åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till er.

Läs mer »

Bröllop & Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Dags för årets Kick off?

Dags för företagets årliga kick off? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Namngivningsceremoni / Minnesstund

 
Söker du en vacker lokal och god mat till en minnesstund eller namngivningsceremoni?

Läs mer »

Mingelgården


Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se


                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se