Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Dags för årets Kick off?

Dukat till fest
Dags för företagets årliga kick off? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Nu är det är dags att få fart på motivationen och arbetslusten igen inför säsongens jobbutmaningar!

Vår flexibla anläggning kan anpassas till olika förutsättningar beroende på hur ni vill lägga upp kick offen. Vill ni ha konferens med efterföljande trerätters middag, en mingeltillställning med plockmat eller möjligheter till olika teambuildande aktiviteter så har vi utrymmet och erfarenheten för ett event i exklusivitet. Vi hjälper er gärna också med att skräddarsy ert event med underhållning eller aktivitet!
 
Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest. Här möts man under festliga former i en unik lokal med ca åtta meter i takhöjd där material som marmor, kakel, ek, sammet och mässing ger en fantastisk inramning till festligheterna. Kolla in våra paketlösningar för Kick off och Sommarfest här!
 
 
 
 


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se