Galleri

Sommarfest eller Kick off


Sommarfest, kickoff
 
Sommarfesten tänker man sig gärna utomhus vid någon storslagen panoramavy vid vatten en ljummen sommarkväll, där ljuset flödar halva natten, men tyvärr kan vi ju inte räkna med att få det optimala vädret.

På Bryggarsalen erbjuder vi en regn- och myggfri fest i luftiga och ljusa lokaler där vi släpper in det nordiska ljuset genom våra stora vackra fönster. Du får nära till kommunikationerna vid Odenplan och den ständigt brusande Stockholmspulsen ifall du vill fortsätta ut i sommarnatten när du festat klart hos oss.
Börja gärna kvällen med en välkomstdryck som vid lämpligt väder kan serveras på vår gård alternativt på entresolen i Bryggarsalen.

Vi erbjuder kuvertpris med trerätters menyer inklusive lokalhyra från-pris
525 kr/ person exkl. moms vid sällskap om min. 100 personer.
Spana in våra specialrätter anpassade med säsongens bästa råvaror! 
 
Se hela menyer här: 
 
Spela dansmusiken i vår proffsanläggning med hjälp av ett liveband, DJ eller din egen favoritlista med partymusik.
 
Kick-off!
När det är dags att få fart på motivationen och arbetslusten igen inför höstens jobbutmaningar!

Vår flexibla anläggning kan anpassas till olika förutsättningar beroende på hur ni vill lägga upp kick-offen. Vill ni ha konferens med efterföljande trerätters middag, en mingeltillställning med plockmat eller möjligheter till olika teambuildande aktiviteter så har vi utrymmet och erfarenheten för ett arrangemang i exklusivitet.

Fråga oss gärna!
 
 
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
FÖRETAGSFEST NOVEMBER 2015
 
Stort tack för igår! Vi hade en mycket trevlig kväll med väldigt god mat och dryck. Allt fungerade väldigt smidigt och kommunikationen med er på plats fungerade väldigt bra. Hälsa gärna Hanna och personalen och tacka för en mycket trevlig kväll med professionell service igår. Vi kände oss väl omhändertagna, tack!

MARIE DOLK PERSSON
STOCKHOLMS BYGGMÄSTAREFÖRENING
SVERIGES BYGGINDUSTRIER (BI) ÖST


Sommarfest eller Kick off

 
Äntligen på väg mot ljuset, värmen och avslutningarnas- festernas- och
kickoffernas högsäsong! Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag (eller i familjen) perioden maj till september så är det hög tid att göra det nu! 

Läs mer »

Bryggarsalen

festlokal bryggarsalenBryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 200 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot max 360 personer vid mingelfest. Här möts man under festliga former i en unik lokal med ca åtta meter i takhöjd där material som marmor, kakel, ek, sammet och mässing ger en fantastisk inramning till festligheterna.
Läs mer »

Bryggmästaren

Vår avskilda festvåning/dansgolv som finns i direkt anslutning till Entresolen, har en separat ingång dit man kommer genom att ta hiss eller intilliggande trappa direkt från entrén i Brygghuset.
Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.
Läs mer »

Underhållning

livescen på bryggarsalen
I Bryggarsalen har ni tillgång till scen samt en professionell ljud- och ljusanläggning. Vi arrangerar varje år ett flertal evenemang med såväl kända som ännu inte allmänt bekanta artister, och om ni vill så hjälper vi er att boka underhållningen för festen.
Läs mer »

Vi hjälper dig


När det är dags för privat fest, personalfest, mingelfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva.
Läs mer »

Bra att veta

 
Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se