Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Dags för årets Kick off?

Dukat till fest
Dags för företagets årliga kick off eller uppstartsmöte? Efter en tid av digitala möten behövs en plats att samlas på för att bygga gemenskap och förtroende inom teamen och skapa förståelse för kommande projekts vision, syfte och mål. Har du inte redan bokat din festlokal för 2022 hjälper vi gärna till!

Är det är dags för er att få fart på motivationen och arbetslusten igen inför säsongens jobbutmaningar?

Vår flexibla anläggning kan anpassas till olika förutsättningar beroende på hur du vill lägga upp kick offen. Vill du ha konferens med efterföljande trerätters middag, en mingeltillställning med plockmat eller möjligheter till olika teambuildande aktiviteter så har vi utrymmet och erfarenheten för ett event i exklusivitet. Vi hjälper er gärna också med att skräddarsy ert event med underhållning eller aktivitet.

Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest. Vi har 3 anslutande konferensrum till den stora salen och en konferensvåning med flera mindre mötesrum. Här kan du bjuda ditt företag på en festlig stämning i en unik lokal med ca åtta meter i takhöjd där material som marmor, kakel, ek, sammet och mässing ger en fantastisk inramning till festligheterna.
 
Kolla in våra paketlösningar för Kick off och Sommarfest här!
 
 
 
 


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se