Galleri

Sommarfest eller Kick offBryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 250 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest. Här möts man under festliga former i en unik lokal med ca åtta meter i takhöjd där material som marmor, kakel, ek, sammet och mässing ger en fantastisk inramning till festligheterna.
 
Sommarfesten tänker man sig gärna utomhus vid någon storslagen panoramavy vid vatten en ljummen sommarkväll, där ljuset flödar halva natten, men tyvärr kan vi ju inte räkna med att få det optimala vädret.

På Bryggarsalen erbjuder vi en regn- och myggfri fest i luftiga och ljusa lokaler där vi släpper in det nordiska ljuset genom våra stora vackra fönster. Du får nära till kommunikationerna vid Odenplan och den ständigt brusande Stockholmspulsen ifall du vill fortsätta ut i sommarnatten när du festat klart hos oss. Börja gärna kvällen med en välkomstdryck som vid lämpligt väder kan serveras på vår gård alternativt på entresolen i Bryggarsalen.
 
Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar. Vi erbjuder kuvertpris med trerätters menyer inklusive lokalhyra från-pris
545 kr/ person exkl. moms vid sällskap om min. 100 personer.
Spana in våra specialrätter anpassade med säsongens bästa råvaror! 
 
Se hela menyer här: 
 
Spela dansmusiken i vår proffsanläggning med hjälp av ett liveband, DJ eller din egen favoritlista med partymusik.
 
 
 
Kick-off!
När det är dags att få fart på motivationen och arbetslusten igen inför höstens jobbutmaningar!

Vår flexibla anläggning kan anpassas till olika förutsättningar beroende på hur ni vill lägga upp kick-offen. Vill ni ha konferens med efterföljande trerätters middag, en mingeltillställning med plockmat eller möjligheter till olika teambuildande aktiviteter så har vi utrymmet och erfarenheten för ett arrangemang i exklusivitet. Vi hjälper er gärna också med att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet! Vi kan erbjuda er allt från dryckesprovningar till skrattyoga, dans, musikunderhållning till Casino Kväll och Box Break.

Från 40 personer och uppåt.
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
September 2014
Min 50-års fest i lördags  blev såååå lyckad och jag är fortfarande i glädjerus. Allt fungerade perfekt, personalen var toppen, maten underbar. Jag rekommenderar gärna Bryggarsalen för middag och fest!

Varma och glada och lyckliga hälsningar
Kerstin Cedermark med familj
 


Sommarfest eller Kick off

Dags för företagets årliga sommarfest eller kickoff? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag i perioden maj till september så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 250 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Bröllop och Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Mingelgården

Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Jul på Bryggarsalen

Boka årets julfest på Bryggarsalen!
De levande ljusen återspeglas i de kakelklädda väggarna och de stora vackra, spröjsade fönstren inramar den hundraåriga bryggarsalen med dess imponerande takhöjd. Med stämningsfull julmusik i bakgrunden utgör Bryggarsalen den perfekta inramningen för er julfest, som nu kan ta sin början.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se