Galleri

Jul på Bryggarsalen


De levande ljusen återspeglas i de kakelklädda väggarna och de stora vackra, spröjsade fönstren inramar den hundraåriga Bryggarsalen med dess imponerande takhöjd. Med stämningsfull julmusik i bakgrunden utgör Bryggarsalen den perfekta inramningen för er julfest, som nu kan ta sin början.

Ta någon av de båda marmortrapporna upp till entresolplanet i samma lokal där du serveras en fördrink eller varför inte ekologisk glögg.

Istället för det traditionella julbordet har våra duktiga kockar komponerat en omvittnat välsmakande trerätters julmiddag utifrån handplockade råvaror, med julens mest älskade smaker, för att tillgodose förväntansfulla smaksinnen. All mat tillagas från grunden i vårt eget kök. Maten, som företrädesvis är ekologisk och närproducerad får du serverad till ditt bord. Ni kan lugnt ägna dig åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till er.
 
Välj mellan någon av följande menyer
JULMENY FISK »
Priser från 645kr per person exkl. moms inkl. lokalhyra. Min.30 personer. 
 
Vill du byta ut glöggminglet i början av kvällen mot en ölprovning hjälper vi förstås gärna till med det, fattas bara; vi befinner oss ju på historisk pilsnerproducerande mark.

Julmiddagen är upptakten för att komma i riktigt bra julstämning och vår trevliga personal tar hand om dig på bästa sätt. Vill du överraska dina gäster med underhållning har vi de bästa förutsättningarna. I lokalen har du tillgång till scen, professionellt ljud och ljus samt DJ-bås – allt efter behov.
 
Julfestpaket
Lokalhyra, 3-rätters julinspirerad meny (inklusive ekologiskt hembakat bröd och vispat smör), dryckespaket (1 glas mousserande med tilltugg samt 3 glas vin/öl), Bryggarsalens egenkryddade snaps samt kaffe/te.

Pris: 999:-/per person exklusive moms

Decemberkonferens med 3-rätters middag
Trots julstök och decemberjäkt behöver personalen samlas för en konferens - men hur ska det hinnas med? Vårt förslag: Lägg den precis innan julfesten!

Vi gör det enkelt för dig – du behöver bara boka vår paketlösning.
 
I Paketet ingår:
3-rätters julinspirerad middag inklusive lokalhyra
Lokalhyra halvdagskonferens. 
Konferensfika med kaffe/té bakverk
 
Pris: från 850 kr per person exklusive moms.
Datum: Den 20 november – 22 december.

 
 
 
Julbordslunch
Ibland passar det bättre att ha julfesten eller julavslutningen på dagtid.
Vi lägger oss vinn om att skapa stämning alla tider på dygnet och vi ruckar aldrig på kvalitén. Under december serverar vi vår julbordslunch för företag och sällskap från 30 personer för egen sittning.

Välkommen att kontakta oss på info@bryggarsalen.se eller
tel. 08-555 352 02 för offert och lediga datum.


skriv ut
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Boka julfest
Oktober 2019
Vi vill rikta ett stort tack till Bryggarsalen och framförallt Hanna Bergqvist och Linnea som fanns till hands när vi firade 25 år. Tack för er förståelse, er flexibilitet och Er proffsighet. Tack för en FANTASTISKT magisk lokal där vi fick plats med 210 kollegor som avnjöt en sittande 3-rättersmiddag. Förrätten och varmrätten fick högsta poäng, medan efterrätten inte var lika populär. Ljud och ljus och de magiska fönstrena gjorde hela stämningen. Vi vill även passa på att tacka Stefan Rapo för underbar sång och underhållning. På återseende! <3 💚
 
- Christine Olofsson

Jul på Bryggarsalen

Boka årets julfest på Bryggarsalen!
Istället för traditionellt julbord erbjuder vi en julinspirerad trerättersmeny som serveras direkt vid bordet. I vacker historisk miljö kan ni lugnt ägna er åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till er.

Läs mer »

Bröllop & Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Dags för årets Kick off?

Dags för företagets årliga kick off? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Namngivningsceremoni / Minnesstund

 
Söker du en vacker lokal och god mat till en minnesstund eller namngivningsceremoni?

Läs mer »

Mingelgården

Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se


                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se