Galleri

 

EventVår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan på halva höjden är vår mest unika lokal med flera möjligheter för dig som arrangör att hitta flexibla lösningar som passar just ditt evenemang.
 
Salen har stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd som ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet. Vi är också utrustade med ljuddämpande gardiner och en scen som både kan flyttas på eller byggas om utifrån era behov. 
 
Vår personal har bred erfarenhet av unika event sedan tidigare och Bryggarsalen har haft flertalet spännande arrangemang genom åren!
Service och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna och vi är öppna för alla typer av evenemang och spännande idéer för vad ni vill åstadkomma hos oss. 
 
Tidigare event: SM i Spansk vinprovning, dryckesmässor, produktreleaser, film och reklaminspelningar, musikvideos, festivaler, dansshower, frisör-SM, game night med flera. 
 
Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 230 gäster i sittande kapacitet och vi kan ta emot 350 personer vid mingel.
 
• Eget kök
• 2 bardiskar
• Scen om max 4-x 6 meter, 60 cm hög
• Professionell ljud- och ljusrigg*
• Trådlösa mikrofoner
• 4 x 3 meter bioduk med PC-projektor
• Hörslinga
• Wi-Fi
*Professionell ljudtekniker erfordras
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
FÖRETAGSFEST NOVEMBER 2015
 
Stort tack för igår! Vi hade en mycket trevlig kväll med väldigt god mat och dryck. Allt fungerade väldigt smidigt och kommunikationen med er på plats fungerade väldigt bra. Hälsa gärna Hanna och personalen och tacka för en mycket trevlig kväll med professionell service igår. Vi kände oss väl omhändertagna, tack!

MARIE DOLK PERSSON
STOCKHOLMS BYGGMÄSTAREFÖRENING
SVERIGES BYGGINDUSTRIER (BI) ÖST


Kick off eller Sommarfest

Dags för företagets årliga sommarfest eller kickoff? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Bröllop och Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Mingelgården

Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se