Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Event


Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan på halva höjden är vår mest unika lokal med flera möjligheter för dig som arrangör att hitta flexibla lösningar som passar just ditt evenemang.
 
Salen har stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd som ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet. Vi är också utrustade med ljuddämpande gardiner och en scen som både kan flyttas på eller byggas om utifrån era behov. 
 
Vår personal har bred erfarenhet av unika event sedan tidigare och Bryggarsalen har haft flertalet spännande arrangemang genom åren!
Service och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna och vi är öppna för alla typer av evenemang och spännande idéer för vad ni vill åstadkomma hos oss. 
 
Tidigare event: SM i Spansk vinprovning, dryckesmässor, produktreleaser, film och reklaminspelningar, musikvideos, festivaler, dansshower, frisör-SM, game night med flera. 
 
Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 230 gäster i sittande kapacitet och vi kan ta emot 360 personer vid mingel.
 
• Eget kök
• 2 bardiskar
• Scen om max 4-x 6 meter, 60 cm hög
• Professionell ljud- och ljusrigg*
• Trådlösa mikrofoner
• 4 x 3 meter bioduk med PC-projektor
• Hörslinga
• Wi-Fi
*Professionell ljudtekniker erfordras


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se