Galleri

EventVår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan på halva höjden är vår mest unika lokal med flera möjligheter för dig som arrangör att hitta flexibla lösningar som passar just ditt evenemang.
 
Salen har stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd som ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet. Vi är också utrustade med ljuddämpande gardiner och en scen som både kan flyttas på eller byggas om utifrån era behov. 
 
Vår personal har bred erfarenhet av unika event sedan tidigare och Bryggarsalen har haft flertalet spännande arrangemang genom åren!
Service och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna och vi är öppna för alla typer av evenemang och spännande idéer för vad ni vill åstadkomma hos oss. 
 
Tidigare event: SM i Spansk vinprovning, dryckesmässor, produktreleaser, film och reklaminspelningar, musikvideos, festivaler, dansshower, frisör-SM, game night med flera. 
 
Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 230 gäster i sittande kapacitet och vi kan ta emot 350 personer vid mingel.
 
• Eget kök
• 2 bardiskar
• Scen om max 4-x 6 meter, 60 cm hög
• Professionell ljud- och ljusrigg*
• Trådlösa mikrofoner
• 4 x 3 meter bioduk med PC-projektor
• Hörslinga
• Wi-Fi
*Professionell ljudtekniker erfordras

Kontakta oss »
« Tillbaka

 Bokningsförfrågan
Boka årets julfest på Bryggarsalen!


Istället för traditionellt julbord erbjuder vi en julinspirerad trerättersmeny som serveras direkt vid bordet. I vacker historisk miljö kan ni lugnt ägna er åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till er.
Vi erbjuder flexibla konferenslokaler och möteslokaler för såväl små som stora grupper.

Läs mer »

Bröllop & Fest


Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  


Läs mer »

Dags för årets Kick off?

Dukat till fest
Dags för företagets årliga kick off? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Event


Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Namngivningsceremoni / Minnesstund

Söker du en vacker lokal och god mat till en minnesstund eller namngivningsceremoni?

Läs mer »

Mingelgården


Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta


Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »


  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se