Galleri

Bröllop och FestService och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna. Hos oss blir din fest genomgående kvalitet; från bemötandet och servicen till den goda maten och den sköna känslan av tillfredsställelse när den lyckade festen är över.
Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Det unika hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet.
 
Vi garanterar verkligt god och kärleksfullt tillagad mat av de bästa råvarorna, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi arbetar utifrån att vara en medveten och hållbar anläggning och våra inspirerande kockar lagar all mat från grunden, garanterat fri från tillsatser och framför allt ekologiskt. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Se våra menyförslag.
 
I Bryggarsalen har vi fester och Bröllop från 50 personer och upp till 230 sittande gäster med sitt tillhörande entresolplan och vi kan ta emot max 350 personer vid mingelfest.
Lokalerna har 2 bardiskar för effektiv servering och efter middagen dukar vi snabbt om till dans nere i Bryggarsalen med närhet till både scen och bar. Spela dansmusiken i vår proffsanläggning med hjälp av ett liveband, DJ eller din egen favoritlista med partymusik. Önskar ni liveunderhållning eller den bästa dj:n så har vi de rätta kontakterna.
 
Kommunikationen kan inte bli bättre med 3 minuter till Odenplan och den ständigt brusande Stockholmspulsen ifall du vill fortsätta ut i sommarnatten när du festat kart hos oss! Fördrinken eller Brudskålen avnjuts bäst ute på vår gård alternativt på vår entresolplan i Bryggarsalen.
 
Brudpar är välkomna att ha sin vigselceremoni i den vackra Bryggarsalen med efterföljande fest.
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
September 2014
Min 50-års fest i lördags  blev såååå lyckad och jag är fortfarande i glädjerus. Allt fungerade perfekt, personalen var toppen, maten underbar. Jag rekommenderar gärna Bryggarsalen för middag och fest!

Varma och glada och lyckliga hälsningar
Kerstin Cedermark med familj
 


Sommarfest eller Kick off

Dags för företagets årliga sommarfest eller kickoff? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag i perioden maj till september så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 250 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Bröllop och Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se