Galleri

 

Bröllop och FestDags att planera ert Bröllop?
Hos oss blir er fest genomgående kvalitet; från bemötandet och servicen till den goda maten och den sköna känslan av tillfredsställelse när den lyckade festen är över. Service och äkta känsla för varje kunds unika behov och önskemål är Bryggarsalens ledstjärna.
 
Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla festliga tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra. Det unika hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande ca 8 m i takhöjd ger de varsamt renoverade lokalerna ljus, rymd och atmosfär där historiska vingslag ingår i köpet.
 

Bröllopskuvert


Romantik 
1 glas mousserande 
Förrätt 
1 glas husets vin
Varmrätt 
1 glas husets vin med påfyllning
Dessert 
3 cl dessertvin 
Kaffe/Te 
1080:- 


 De luxe
1 glas champagne
2 canapéer
Förrätt
1 glas husets vin
Varmrätt
1 glas husets vin med påfyllning
Dessert
Kaffe/Te
1 Avec 5 cl
1280:- 

Linneduk & servett, städ, bar, service och lokalhyra ingår.
Lokalhyra för sällskap under 100 personer*:
80–99p 6250kr
50–80p Kontakta oss för offert

*För mindre sällskap under 2020 tillkommer lokalhyra med 699kr per tom stol upp till 50 gäster.
 
 
Maten 
Vi garanterar verkligt god och kärleksfullt tillagad mat av de bästa råvarorna, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi arbetar utifrån att vara en medveten och hållbar anläggning och våra inspirerande kockar lagar all mat från grunden, garanterat fri från tillsatser och framför allt ekologiskt.
 
När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Se våra menyförslag.
Det är inte möjligt att medta egen mat och dryck till våra lokaler med undantag för Bröllopstårta. 
 
Salen
I Bryggarsalen har vi fester och Bröllop från 50 personer och upp till 200 sittande gäster med sitt tillhörande entresolplan och vi kan ta emot max 350 personer vid mingelfest.
Lokalerna har 2 bardiskar för effektiv servering och efter middagen dukar vi snabbt om till dans nere i Bryggarsalen med närhet till både scen och bar. Spela dansmusiken i vår proffsanläggning med hjälp av ett liveband, DJ eller din egen favoritlista med partymusik. Önskar ni liveunderhållning eller den bästa dj:n så har vi de rätta kontakterna.
Fördrinken eller Brudskålen avnjuts bäst ute på vår mingelgård alternativt på vår entresolplan i Bryggarsalen.
 
Brudpar är välkomna att ha sin vigselceremoni med efterföljande fest i den vackra Bryggarsalen.
 
Alla priser är skrivna inklusive moms. 
Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
Oktober 2019
Vi vill rikta ett stort tack till Bryggarsalen och framförallt Hanna Bergqvist och Linnea som fanns till hands när vi firade 25 år. Tack för er förståelse, er flexibilitet och Er proffsighet. Tack för en FANTASTISKT magisk lokal där vi fick plats med 210 kollegor som avnjöt en sittande 3-rättersmiddag. Förrätten och varmrätten fick högsta poäng, medan efterrätten inte var lika populär. Ljud och ljus och de magiska fönstrena gjorde hela stämningen. Vi vill även passa på att tacka Stefan Rapo för underbar sång och underhållning. På återseende! <3 💚
 
- Christine Olofsson

Kick off eller Sommarfest

Dags för företagets årliga sommarfest eller kickoff? Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag så är det hög tid att göra det nu! Bryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 220 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot 350 personer vid mingelfest.

Läs mer »

Bröllop och Fest

Bröllop, 50-års fest och andra firanden passar utmärkt i vår historiska Bryggarsal! Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där ni har hela anläggningen exklusivt för er själva. När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid och personlig service.  

Läs mer »

Event

Produktrelease, utställning, SM i Vinprovning, modevisning är ett fåtal av de olika varierande evenemangen som passar i våra lokaler. Vår magnifika, K-märkta bryggarsal ger den perfekta inramningen till alla tillfällen och är det självklara valet för festfixaren som söker det lilla extra.

Läs mer »

Mingelgården

Ta emot era gäster på vår mingelgård för en fördrink, lite mingel och trevlig musik. På mingelgården kan ca 150 personer samlas.

Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest hos Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.

Läs mer »

Underhållning


Gör festen till ett minne! Kick-offen eller julfesten som kollegorna inte väntat sig, lägg till det lilla extra som får ditt evenemang att sticka ut! Vi hjälper er gärna att skräddarsy er event med underhållning eller aktivitet!
Läs mer »

Bra att veta

 Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se