Galleri

Bra att veta


VISNING & BOKNING
Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

LOKAL, BAR & MUSIK
Om ni har bokat en fest hos oss disponerar ni lokalen till kl. 01.00. Önskar ni att festen ska fortsätta längre går det givetvis bra fram till kl. 03.00. Detta bestäms i förväg och kostar 2750 kr extra per timme inkl. moms.
Vi anpassar baren efter era önskemål. Önskar du bjuda dina gäster på bardryck kan du såklart göra det annars kan du låta dina gäster betala sin egen dryck i baren. Till middagen har vi förslag på dryckespaket.
Våra lokaler fungerar utmärkt för dans och andra festligheter efter middagen. Vi har många kontakter och rekommenderar er gärna en DJ, trubadur, coverband eller andra band som passar just er.

TEKNIK & SCEN
Bryggarsalen har en professionell ljud- och ljusanläggning samt en scen som går att få max 6*4 meter. Fri wifi samt projektor och duk ingår i kuvertpriset.

PARKERING
Parkering finns på gatorna runt Bryggarsalen och är gratis efter kl. 17 på vardagar och fram till kl. 9.00. På helger är det fri parkering. Närmaste parkeringshus är Riddarsporren på Hagagatan 19.

BOKNINGSREGLER & BETALNING
Vi följer Visitas bokningsregler för festvåningsbeställning. Ni betalar 3000kr i anmälningsavgift och sedan 50 % av totalkostnaden fyra veckor innan festens datum. Resterande kostnad faktureras i efterhand med 10 dagars betalningsvillkor.

VID KVÄLLENS SLUT
Sista beställning i baren är kl. 00.30 om inget annat avtalats. All eventuell rekvisita, teknik eller annat som använts under festen måste ni ta med när ni lämnar lokalen.Kontakta oss »
« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Bokningsförfrågan
Några kommentarer från våra gäster på Stand up dinner i samarbete med Liveit 

”En mycket trevlig kväll med god mat med klass och kvalité på underhållningen! Tack!”

”Trevligt upplägg och väldigt god mat”

”Riktigt god mat och bra underhållning..”


Sommarfest eller Kick off

 
Äntligen på väg mot ljuset, värmen och avslutningarnas- festernas- och
kickoffernas högsäsong! Har du inte redan bokat din festlokal för det som ni planerat att göra på ditt företag (eller i familjen) perioden maj till september så är det hög tid att göra det nu! 

Läs mer »

Jul på Bryggarsalen

Boka årets julfest på Bryggarsalen!
De levande ljusen återspeglas i de kakelklädda väggarna och de stora vackra, spröjsade fönstren inramar den hundraåriga bryggarsalen med dess imponerande takhöjd. Med stämningsfull julmusik i bakgrunden utgör Bryggarsalen den perfekta inramningen för er julfest, som nu kan ta sin början.

Läs mer »

Bryggarsalen

festlokal bryggarsalenBryggarsalen med sitt tillhörande entresolplan rymmer ca 200 gäster för en middagsbjudning och vi kan ta emot max 360 personer vid mingelfest. Här möts man under festliga former i en unik lokal med ca åtta meter i takhöjd där material som marmor, kakel, ek, sammet och mässing ger en fantastisk inramning till festligheterna.
Läs mer »

Bryggmästaren

Vår avskilda festvåning/dansgolv som finns i direkt anslutning till Entresolen, har en separat ingång dit man kommer genom att ta hiss eller intilliggande trappa direkt från entrén i Brygghuset.
Läs mer »

Mat & Dryck

När ni bokar er fest i Bryggarsalen kan ni vara helt säkra på att era gäster kommer att få avnjuta en riktigt välsmakande måltid.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar.
Läs mer »

Underhållning

livescen på bryggarsalen
I Bryggarsalen har ni tillgång till scen samt en professionell ljud- och ljusanläggning. Vi arrangerar varje år ett flertal evenemang med såväl kända som ännu inte allmänt bekanta artister, och om ni vill så hjälper vi er att boka underhållningen för festen.
Läs mer »

Vi hjälper dig


När det är dags för privat fest, personalfest, mingelfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester mitt i stan för ca 50-350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva.
Läs mer »

Bra att veta

 
Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

Läs mer »Dela med en vän: 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se