Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Bra att vetaBryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

VISNING & BOKNING
Bryggarsalen är en fantastisk plats för fester och bröllop men det är bara ni som kan bestämma om vi passar för just er fest eller ert bröllop. Vi vill därför gärna att ni kommer hit till oss för en visning. Vill ni sedan preliminärboka går det bra. Två veckor har ni sedan på er att bestämma er.

LOKAL, BAR & MUSIK
Om ni har bokat en fest hos oss disponerar ni lokalen till kl. 01.00. Önskar ni att festen ska fortsätta längre ansöker vi om förlängd öppettid fram till senast kl. 03.00. Detta bestäms i förväg och kostar 2750 kr extra per timme inkl. moms.
Vi anpassar baren efter era önskemål. Önskar du bjuda dina gäster på bardryck kan du såklart göra det annars kan du låta dina gäster betala sin egen dryck i baren. Till middagen har vi förslag på dryckespaket.
Våra lokaler fungerar utmärkt för dans och andra festligheter efter middagen. Vi har många kontakter och rekommenderar er gärna en DJ, trubadur, coverband eller andra band som passar just er.

TEKNIK & SCEN
Bryggarsalen har en professionell ljud- och ljusanläggning samt en scen som går att få max 6*4 meter. Fri wifi samt projektor och duk ingår i kuvertpriset.

PARKERING 
Parkering mot debitering fram till kl. 19 finns på gatorna runt Bryggarsalen
Närmaste parkeringshus är Riddarsporren på Hagagatan 19 samt vid Odenplan.

BOKNINGSREGLER & BETALNING
Vi följer Visitas bokningsregler för festvåningsbeställning. Ni betalar 3000kr i anmälningsavgift och sedan 50 % av totalkostnaden fyra veckor innan festens datum. Resterande kostnad faktureras i efterhand med 10 dagars betalningsvillkor.

VID KVÄLLENS SLUT
Sista beställning i baren är kl. 00.30 om inget annat avtalats. All eventuell rekvisita, teknik eller annat som använts under festen måste ni ta med när ni lämnar lokalen.


 
 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se