Galleri
Bryggarsalen konferens, event och konsert

Brygghuset expanderar

 
Bryggarsalen tar över kontraktet på hela Brygghuset och skapar ett levande eventhus om 2500m².
 
Koncepten möten, event och konsert utökas med nya nöjeskoncept och co-work för att skapa fler möten mellan människor i ett levande historiskt hus.
Konceptutvecklingen av det nya Brygghuset har påbörjats och kommer att förstärka den redan nu fullt pågående verksamheten av möten, event och konserter. Den 1 september öppnas dörrarna till två helt nyrenoverade våningsplan för co-work och möten tillsammans med en helt ny välkomnade entré.
 
Parallellt med ombyggnationen pågår även en varumärkesresa där Bryggarsalen ska bli Brygghuset. To be continued..
 
 
 

Vi på Bryggarsalen arrangerar konferenser, event och konserter mitt i centrala Stockholm

Vill ni träffas på en unik mötesplats är ni välkomna till vår K-märkta anläggning på Odenplan i centrala Stockholm. I vårt eget kök lägger kockarna fokus på smakupplevelse och bra råvaror så era gäster och deltagare får avnjuta bra mat i vackra lokaler. I planeringsstadiet stöttar vi gärna er med checklistor, eventplaneringar och tips på effektiva möten för att ni ska få ett så bra möte som möjligt.

Här kan ni boka dagkonferens, möten, seminarium, mässor, fest, kickoff, konsert och andra event. För mingel och konsert tar vi emot upp till 360 personer.

Vill du överraska dina mötes-/festdeltagare eller din konsertpublik med något utöver det vanliga är du varmt välkommen till oss!
Se filmen om Bryggarsalen 
 
 
 

Nya kockar till vårt team!

 
Är du en härlig person, har erfarenhet av matlagning med höga ambitioner och vill vara med och kreera god mat i vårt kök?

Visa mer »         Kontakta oss »
 

Möten & Cowork


 
I k-märkta lokaler utöver det vanliga och modern, avancerad teknik  är Bryggarsalen i Stockholm city det självklara valet för mötesbokaren som letar efter det  lilla extra.

Läs mer »

Fest & Event

fest på bryggarsalen

När det är dags att hyra festlokal för privat fest, personalfest, bankett eller kanske den mest upphöjda festen av alla – bröllopsfesten - står Bryggarsalen gärna till er tjänst. Vi ordnar trivsamma fester i Stockholms city för ca 40-350 personer, där större sällskap exklusivt har hela anläggningen för sig själva. 

Läs mer »

Konsert

livescen i Stockhlm

Bryggarsalen är en konsert och eventplats på Odenplan som erbjuder livemusik i en intim, familjär miljö med klubbkänsla, där den unika lokalen förstärker intrycket. Vi har förträfflig akustik och professionell ljud och ljusanläggning för att säkerställa den musikaliska upplevelsen.

Läs mer »

 

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »
Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. +468-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
  

                                            
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!  »


Läs vårt senaste nyhetsbrev »

Läs om vad som händer på scenen »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se