Jul i Bryggarsalen


De levande ljusen återspeglas i de kakelklädda väggarna och de stora vackra, spröjsade fönstren inramar den hundraåriga bryggarsalen med dess imponerande takhöjd. Med stämningsfull julmusik i bakgrunden utgör Bryggarsalen den perfekta inramningen för er julfest, som nu kan ta sin början.
 
Ta någon av de båda marmortrapporna upp till entresolplanet i samma lokal där du serveras ekologisk glögg, nöt& russinblandning samt hembakade pepparkakor med ädelostcreme.
 
Istället för det traditionella julbordet har våra duktiga kockar komponerat en omvittnat välsmakande trerätters julmeny utifrån handplockade råvaror, med julens mest älskade smaker, för att tillgodose förväntansfulla smaksinnen. All mat tillagas från grunden i vårt eget kök.  Maten, som företrädesvis är ekologisk och närproducerad får du serverad till ditt bord. Du kan lugnt ägna dig åt att bara umgås och ha trevligt – vi ser till att mat och dryck kommer till dig. 
Vill du boka ett alternativ till julmenyn serverar vi även dessa menyer i december. 
Meny Röding »
Meny Biff »
 
Julens dryckespaket innehåller förutom glögg med tillbehör enligt ovan, 2 st 5 cl snapsar samt 2 glas öl eller vin, Husets vin/öl kommer från ekologiska spanska producenten Pares Balta och svenska microbryggerier.
 
Vill du byta ut glöggminglet i början av kvällen mot en ölprovning hjälper vi förstås gärna till med det, fattas bara; vi befinner oss ju på historisk pilsnerproducerande mark. 
 
Julmiddagen är upptakten för att komma i riktigt bra julstämning och vår trevliga personal tar hand om dig på bästa sätt.  Vill du överraska dina gäster med underhållning har vi de bästa förutsättningarna. I lokalen har du tillgång till scen, professionellt ljud och ljus samt DJ-bås – allt efter behov.
 
Julbordslunch
Ibland passar det bättre att ha julfesten eller julavslutningen på dagtid.
Vi lägger oss vinn om att skapa stämning alla tider på dygnet och vi ruckar aldrig på kvalitén. Under december serverar vi vår julbordslunch för företag och sällskap från 50 personer för egen sittning.
 
Välkommen att kontakta oss på info@bryggarsalen.se eller
tel. 08-555 352 02 för offert och lediga datum.« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se