/

Leroy Sanchez

Fredag 27 oktober 2017

  

leroy sanchez
 
LEROY SANCHEZ 
 
Dörrar: 19.00  
 
Med tre miljoner följare och över trehundra miljoner visningar av hans fantastiska låttolkningar på YouTube har Leroy Sanchez blivit ett fenomen. Under det spanska stjärnskottets andra internationella turné är det äntligen dags för Sverige att få besök. 27 oktober kommer Leroy Sanchez till Stockholm och Bryggarsalen.

Det första klippet som Leroy Sanchez laddade upp på YouTube var en skakig liveupptagning av Highschool Musical-duetten ”Breaking Free”. Tio år senare är Leroy en av de nya superstjärnorna på YouTube. Hans avskalade och vackra versioner av bland andra Adeles ”Hello” och Sam Smiths ”I’m Not The Only One” har fått miljontals fans runt om i världen att älska Leroy Sanchez. Längs vägen upptäcktes Leroy Sanchez även av den amerikanske producenten Jim Jonson och flyttade till USA.

Då Leroy Sanchez kommer till Sverige är han aktuell med den hett efterlängtade debut-EP:n ”Elevated”, varifrån den R&B-osande singeln ”Man of the Year” har hyllats av bland andra People Magazine och Perez Hilton.

“a soulful, lovesick bop reminiscent of Justin Timberlake and Ed Sheeran.” – People Magazine
“This is such a good slow jam! And we’re a sucker for a guy who sings in his falsetto!” – Perez Hilton

Leroy Sanchez

Fredag 27 oktober 2017

  


« Tillbaka

Dela med en vän: 

 Kontakta oss
STORT tack till hela Bryggarsalen för er generositet!

Tack för ett fantastiskt jobb! Allt bemötande från er sida, er supertrevliga personal, grymma ljudtekniker och sedan maten som var fantastiskt god gjorde kvällen helt perfekt. Hela familjen och alla i bandet var så nöjda. Publiken jag samtalade med var helt förundrade över lokalen och tyckte det var väldigt häftigt att få vara i en ny konsertlokal som hade sådan stämning.

Liselotte Östblom - Konsertarrangör Kommande evenemangDela med en vän: 
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12 N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se
                        
  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!   


Läs vårt senaste nyhetsbrev »


Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12N
Odenplan
Stockholm
Tel. 08-555 352 02,
info@bryggarsalen.se